EDITURA AGIR

EDITURA AGIR este casa editoriala a Asociatiei Generale a Inginerilor din Romania(AGIR) si a Academiei de Stiinte Tehnice din Romania (ASTR).Ea functioneaza in cadrul Departamentului publicatii al AGIR si continua traditia Editurii AGIR,care a functionat intre anii 1919 – 1950 si a Editurii de carte tehnica din perioada 1950 – 1989.Ea asigura si aparitia ziarului bilunar si buletinului trimestrial al asociatiei inginerilor,intitulate UNIVERS INGINERESC si respectiv BULETINUL AGIR.
Din anul 1998 cartile publicate de Editura AGIR au aparut cu numere de ISBN , ea fiind acreditata si de catre CNCSIS. Numarul lucrarilor publicate in ultimii ani insumeaza circa 300 titluri.
Sub ingrijirea Editurii AGIR apar si revistele unor asociatii si societati profesionale, ca de exemplu revistele TELECOMUNICATII, TERMOTEHNICA, FRIGO-CLIMA.
In sediul AGIR-ului din Bd.Dacia nr.26 din Bucuresti, Editura AGIR dispune de un spatiu de expozitie permanenta de carte si librarie, unde se pot gasi carti stiintifice si tehnice aparute si la alte edituri. Prezentarea si difuzarea lucrarilor Editurii AGIR se asigura si prin filialele din tara ale asociatiei inginerilor.


 
Nu exista comentarii, dar poate ai putea sa ne ajuti si sa iti spui parerea despre articol.
Numele:

E-mail :

Cod de verificare :

Comentariu:

Codul de verificare este :