Bine ati venit !

Pagina web a EDITURII AGIR va ofera posibilitatea informarii rapide in legatura cu publicatiile ei (v. Carti, Reviste ) si a modului in care le puteti procura (v. Libraria AGIR). Veti mai afla in ce conditii puteti colabora cu noi, cum trebuie prezentat un manuscris (v. Comunicare) si in ce domenii tematice suntem interesati sa editam lucrari pentru publicul cititor (v. Prezentare).

De asemenea, cu ajutorul nostru veti putea gasi recomandari privind denumirea si definirea corecta in limba romana a notiunilor de specialitate din domeniile ingineriei sau veti putea sa va exprimati parerea asupra unor termeni pentru care se intalnesc mai multe denumiri (v. Terminologie.Terminografie.Terminotica).

Animati de principiul ca o lucrare se publica pentru cititori si nu pentru autor, va propunem sa urmariti si pagina interactiva, denumita Cronica editoriala, care cuprinde recenzii si aprecieri, atât pozitive cat si critice, despre cartile care apar la Editura AGIR sau despre cartile si revistele altor editori.

Noutati si evenimente

21.10.2016 Prezentarea primului volum din ciclul de lucrări: „Tezaurul energeticii românești“
07.10.2016 Orașul Inteligent. Ediția a XI-a a Conferinței Anuale „Zilele Academice ale Academiei de Științe Tehnice din România“, Tîrgu Mureș
16.09.2016 Premiile AGIR 2015